Tenker pa deg

Skrevet av: Kyle - Dato: 30 Jan. 2021

Thinking of you today Tone, wearing my Norge shirt og Uff Da socks. Elsker og savner deg ganske mye!! Stor Klem!!

Tenker på dere alle sammen idag!

Skrevet av: Kristine - Dato: 07 Jan. 2021

Kjære dere! Tenker ofte på fineste Tone. Og ekstra mye på denne spesielle dagen ❤️❤️❤️❤️ Varm klem fra Jens Olav og Kristine og jentene!

Fineste Tone

Skrevet av: Alexander - Dato: 09 Apr. 2020


Tenker litt ekstra på deg i dag...
Savner omtanken, smilet, nysgjerrighet din og verdens beste latter;)

Skulle ønske jeg kunne gi deg tidenes største bursdagsklem!

Tenker på deg, Tone

Skrevet av: Gøril - Dato: 21 Des. 2019

Fortsatt er det vanskelig å forstå at du faktisk ikke er blant oss mer, Tone. Tenker ekstra mye på deg rundt høytider, og det er alltid fint å kunne besøke minnesiden din. Er glad for at denne finnes!

I dag tok jeg meg en skitur helt alene, og tenkte på alle de artige treningsøktene vi hadde sammen, i Tromsdalshallen og i Gyllenborghallen. Husker spesielt godt da vi trente på Dirty Dancing koreografi og du prøvde forgjeves å få styr på den svaie ryggen min. Og når vi tøyde sa du "Der hvor det gjør mest vondt, der må du tøye mer". Dette lærer jeg fortsatt videre til mine. Det var alltid gøy å trene med deg, Tone. Savner deg!

God jul og varme tanker til Randi, Johnny, Line, Jesper, Sophia og Jonas <3

Memories

Skrevet av: Kyle - Dato: 07 Jan. 2019

Thinking of you Tone!! Vi elsker deg!!!

Memories

Skrevet av: Kyle - Dato: 06 Mai 2018

Randomly my time in Norway was brought up today and through some stories, you came up.....so know that you are never forgotten, yet sorely missed and loved!!! Stor KLEM, din venn, Kyle

❤️

Skrevet av: Hanne - Dato: 09 Mai 2017

Minnes deg idag da søstra di la ut bilde❤️Håper du har det godt. Klem

Tenker på deg

Skrevet av: Elin Severinsen - Dato: 22 Mars 2016

Hei Tone.
For noen dager siden spurte Susanne hva du jobbet med, det kunne jeg ikke svare på så derfor stikker vi innom for å hilse på. Her fant vi de svar vi ønsket. Tittet på bilder, leste hilsner og vi fikk minnet deg på en veldig fin måte. Glad i deg kjære venn.

Klem fra Elin og Susanne

Heia Tone

Skrevet av: Elisabeth Rasmussen - Dato: 17 Des. 2015

Gikk gjennom noen gamle eske og fant bilda av dæ. Det fine smilet ditt, du og æ på fæst. Drømme om dæ av og til, våres samtala gjorde inntrykk på mæ, kommer alltid til å huske dæ. Vi fortalte om hverandres drømma for fremtia. Du va så målbevisst, og æ e glad vi hadde fag i lag både på videregående og på universitetet. Du inspirerte mæ. Fine Tone, ville bare sende dæ noen ord og varme tanka. Vi sees igjen en dag! Stor klæm, Elisabeth.

Leve i dag

Skrevet av: Marcus - Dato: 03 Juni 2015

Hei, jeg kjenner ikke deg eller din familie, men kom over denne minnesiden ved en tilfeldighet. Det gleder meg å se hvor mye kjærlighet det er på denne siden. Det virker også som at du er en som har vært veldig levende hver dag og levd på riktig måte. Det er noe vi alle kan lære av. Hvil i fred. Mvh Marcus F.

Hver dag!

Skrevet av: May-Liss Vang - Dato: 10 Mars 2014

Kjære Tone!

Hver dag jeg kommer hjem fra jobb, hver dag jeg har vært noen plass, kjører jeg forbi huset ditt som ligger i nærheten av mitt. Hver dag går blikket mitt automatisk opp mot kjøkkenvinduet hvor det så og si hver dag står avskårne blomster i en vase. Jeg tror at blomstene er til deg, fra din mamma og pappa....Hver dag tenker jeg på deg!

Klem fra May-Liss

Tone

Skrevet av: Merethe O - Dato: 28 Feb. 2014

Kjære vakre Tone

Tenker fortsatt ofte på deg.

M

Hei

Skrevet av: Hanne - Dato: 28 Des. 2012

Du e i mine tanker ofte.Det e også dine nærmeste her på jorden.Trasig at det gikk slik det gikk,men vi treffes alle en dag igjen. Da har vi alle lært,det livet skulle lære oss,og vil forenes i vennskap og kjærlighet.Til da,ha det godt.

Kjære Tone-mor

Skrevet av: Cathrine - Dato: 21 Sep. 2012

Heia Tone, jeg savner deg så ofte. Som så veldig mange andre gjør.

Stor klem fra Cathrine

9 April

Skrevet av: Alexander Berg-Hansen - Dato: 09 Apr. 2012

Har deg litt ekstra i tankene i dag og skulle ønske jeg kunne gi deg en god klem på fødselsdagen din.

A

Tenker ofte på deg

Skrevet av: Ingrid - Dato: 07 Jan. 2012

Kjæreste Tone. Tenker ofte på deg og spesielt i dag. Klem fra Ingrid

Dette er tekst som er god nok til en sang

Skrevet av: Laila Kværner - Dato: 23 Mai 2011

Hei

Jeg kjente ikke Tone. Jeg kom innom siden fordi min søster heter det samme. Men jeg ble bergtatt av teksten. Jeg og min familie er musikere og ønsker å gjøre en forskjell på hva som blir produsert i dag. Det hadde vært en ære å få laget en melodi som passet til teksten for Tone.

Jeg er selv kreftsyk så jeg ser hvor kort det kan være mellom liv og død - Dersom dere ønsker å ta kontakt med meg har dere min adresse. Med vennlig hilsen Laila

Hei Tone

Skrevet av: Lisa - Dato: 08 Mai 2011

Jeg tenker så ofte på deg. På din familie og på dine nærmeste.

Heromdagen fant jeg et gammelt skjørt som du hjalp meg å sy fast noen detaljer på når de begynte å falle av. Jeg husker du lo av meg når jeg ikke hadde de rette sysakene hjemme :)

Vi savner deg Tone!

Klem fra Lisa

Kjæreste bestevenninnen min Tone

Skrevet av: Kirsten - Dato: 07 Jan. 2011

I dag spesielt tenker jeg på deg, på Line&Jesper, på Randi&Johnny og nå lille Sophia Hennie som er blitt en del av Karlsen familien.

.. jeg savner deg noe helt enormt.. men du er med meg hele veien og det hjelper. Utrolig glad i deg vennen min..
Kirsten

Du skulle vært her nå

Skrevet av: marie - Dato: 21 Nov. 2010

Kjæreste venn,

Denne delen av livet skulle vært den fineste og lykkeligste, og nå kjennes savnet av deg veldig sterkt. Jeg ble tante til det mest vidunderlige lille mennesket nettopp, og nå skulle du fulgt etter. Det ble aldri sånn. Men jeg er sikker på at du passer på Sophia Hennie og hjelper Line og Jesper med å se etter henne. Bare forestillingen av det gjør godt.
Glad i deg for alltid.
Marie

Saknade Tone.

Skrevet av: Jesper - Dato: 15 Apr. 2010

Kära Tone!!

Jag vill bara skriva några ord om att jag tänker på dig. Du kommer alltid ha ett speciellt ställe i hjärtat mitt och saknaden efter dig är stor. Din syster har gett mig möjligheten att lära känna dig än bättre genom att berätta om livet ditt. Du är en speciell och vacker människa med ett kärleksmot som var fantastiskt!! Jag villl att du skall veta att vi tänker och pratar om dig varje dag och att du är med oss i våra liv. Vi kommer aldrig glömma dig min vän. Familjen din har tagit i mot mig med öppna armar och jag har till och med fått lånat din plats i köket. :-)
Tack för allt!!

Love jesper

Godt nyttår, Tonemor!

Skrevet av: Heidi - Dato: 29 Des. 2008

Hei Tonemor! Håpe du har hatt ei fin jul, tenkte på dæ rett før jul. Du driv vel å styre og stelle der oppe og gir 100 % slik du gjorde i alt du dreiv med. Regne med at du invitere til en kanonbra nyttårsfest - kan nesten høre den trillandes latteren din...
Randi, Johnny og Line - håpe dokker har hatt ei god jul. Mitt nyttårsønske for dokker e at året som kommer blir enda litt lettere å gå gjennom, selv om det alltid vil være ei som mangle. Christopher - æ vet du savne Tone og alltid vil ha ho i hjertet ditt, men samtidig e æ så glad for at du har funne ei å være glad i. Æ ønske dæ et velsigna godt nytt år.

Varme klæmma=)

Nothing Gold Can Stay

Skrevet av: Ingjerd Straand Jevnaker - Dato: 17 Des. 2008

Oppdaget denne siden nå. Fint at det er laget en minneside for Tone.

I studied with Tone at BI The Norwegian School of Management where she specialised in Organisational psychology and management. Tone was a very bright student, but even more importantly, she was a joy to be around with her warm smile and good sense of humour (bizarre to think of now, but I was a little jealous of her beautiful hair and smiling eyes...). I always thought it was a shame that we did not take any more classes together, as I`d have liked to get to know her better.

Unfortunately, you always think you`ll get that chance again some time later - at an alumni gathering or just meeting up in Oslo with other friends from uni. This time there was no second chance. For me this is a reminder that we have to take care of friends and family when they`re around, and not put it off because of a busy schedule.

To Tone`s family and boyfriend: Please accept my most sincere condolences on this horrible loss.

Hvil i fred Tone. Vi kommer til å savne deg.

For lack of better words - here`s a poem by Robert Frost that expresses what I would have liked to be able to say if I could.

Nothing Gold Can Stay

Nature`s first green is gold,
Her hardest hue to hold
Her early leaf`s a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay.

Robert Frost (1875-1963)

God Jul, Tonemor

Skrevet av: Jostein - Dato: 09 Des. 2008

Hei Tone. Regner med at du har det hektisk. Her er det som vanlig hektisk. Nina er i Uganda og jobber med et kvinne-prosjekt. Det er et samarbeid mellom NHO og Norad.Uten FemealeFuture-prosjektet hadde ikke dette vært et prosjekt. Tenk på det du!. Jeg er helt sikker på at du hadde vært en "naturlig deltager" i dette prosjektet, det er helt etter din ånd. Selv håndterer jeg Jennie og Johanna som er to meget forventningsulle jenter. Det er litt julaften hver dag. To tuller på fire og åtte er ganske krevende, men også utrolig givende. Johanna ønsker seg mobil til jul, den skal være rosa og kunne slås sammen. Jennie er mere på ting som bråker; keyboard, trommer osv. Vi får se. Ellers har jeg kontakt med noen av våre gamle kolleger fra Assessio, savner å jobbe sammen med dem, men livet går videre. Har det utrolig spennende og utfordrende, og heldigvis blir jeg aldri utlært. Nina og jeg snakker ofte om deg, Tone og våre små jenter vet veldig godt hvem du er. Vi reiser til Thailand 1. januar. Vi har egentlig vært mye der nede de siste 5-6 årene. En god tradisjon er at man sender en papirballong opp i himmelen for å minnes de som har gått bort. Vi sendte en i fjor også, men jeg glemte å si i fra. Vi sender en ny når vi kommer dit i januar. Pass godt på den!! Nina, Jostein, Jennie og Johanna ønsker deg en rikitg god jul, Tone. Våre tanker går selvsagt til familien din også.

Hei Tone

Skrevet av: Hanne - Dato: 02 Des. 2008

Hei Tone.
I dag fylle æ 30 år og æ har tenkt mye på dæ idag.Livet forandre sæ,familien min vokser,men samtidig e det som du e med her på jorda enda.Håpe det blir å føles på samme måte når man miste nån en gang i fremtiden.Æ ser dæ førr mæ oppe i himmelen i full omorganisering eller på styremøte.Kanskje du har ballet med små englan der oppe?
Ha ei go jul og fortsett å pass på oss på jorda.

Something very special happened tonight

Skrevet av: Guro - Dato: 06 Aug. 2008

I`m writing this in English because of a very special reason. Today, after driving quite a long distance from Canada, heading towards Seattle for our flight back to Norway, we happened to stop for the night in Spokane, Washington, we walked down town and because it was getting quite late we had to decide to have our supper/dinner at the first convenient place, and that happened to be at The Onion. Our waiter was named Brandyn, his badge said, and he knew Tone!!!! He visited her and her famil in 96/97 and he gives her family his love and regards.
I`m writing this in English for him to read and understand as well.

We live in a small, small world, filled with coincidencies. There may be several ways to interprete this coincidence, but I certainly choose mine.

Love Guro, in everlasting memory of you Tone.

Tone

Skrevet av: Merethe ottesen - Dato: 03 Juni 2008

Heia Tone

Har drømt mye om dæ mens æ va gravid og du så på mæ på en sånn måte at æ tenkte du ville si mæ nåkka. Min baby døde så æ håpe at du vil ta vare på han for mæ ei stund. Fortsatt veldig gla i dæ.

merethe o

Gratulerer Med Dagen!!

Skrevet av: Kyle - Dato: 09 Apr. 2008

Happy Birthday Tone! You are always in our thoughts and prayers.

Gratulerer med dagen=)

Skrevet av: Heidi - Dato: 09 Apr. 2008

Kjære Tonemor.
Gratulere så mye med dagen! Aller helst skulle vi enda hatt dæ her så du kunne invitert til en skikkelig bursdagfest, tatt imot gjestan med ditt goe smil og smittandes latter.
Du får ta en liten fest der oppe i skyan - vi tenke på dæ, og savne dæ...

Kjære Randi, Johnny, Line og Christopher - sende en ekstra god tanke til dokker idag.

Klem fra Heidi

Kjære Tone <3

Skrevet av: Marina Floer Thomassen - Dato: 14 Feb. 2008

Jeg kjente deg ikke. Men du var i slekt med mange i min familie. Jeg synes det er forferdelig synd at du er borte. Da jeg hørte hva som skjedde ble jeg trist selv om jeg ikke kjente deg.

JEG HÅPER AT DU ER LYKKELIG DER DU ER NÅ !!
VI SAVNER DEG !!

vakkert

Skrevet av: anja - Dato: 19 Jan. 2008

Hei. Jeg sitter her med tårer i øynene, for det dere har skrevet er så ufattelig vakkert og nydelig, og jeg vet det er sant! Jeg vet at Tone var en helt fantastisk jente utifra det dere skriver, og det føles derfor så urettferdig at hun ble revet bort. Men som vennene skrev i memoraret, jeg er sikker på at hun levde fullt ut og nøt livet ihvert eneste åndetak, og det er så bra.

Til tvillingssøsteren: jeg er også tvilling, og jeg føler med deg i sorgen. Det at en tvilling blir revet bort, er helt forderdelig, for man har på et måte levd sammen og det å ha en tvilling, er helt fantastisk. og derfor er det så trist, at hun har blitt borte for deg. men jeg er sikker på at hun lever sammen med deg ennå...Hun er med oss alle!!!!

den kjærligheten som blir beskrevet mellom tone og christoffer høres så sann og fantastisk ut, og jeg vet det er sant...jeg håper at andre også får oppleve denne kjærligheten med en annen......

Jeg hvler fred over Tones minne, og kondolerer til hennes kjære, og håper dere finner styrke iheverdgen. dere burde være stolte over Tone og over hvem hun var. Og så er jeg sikker på at hun lever videre i mange mange mennesker, i hjertet.....

Thinking of you....

Skrevet av: Kyle - Dato: 07 Jan. 2008

Hey Tone,

Just wanted to let you know that even way out in Seattle, people are thinking of you and your family now......you are missed........

Kyle

Utrolig sterk historie

Skrevet av: Lene - Dato: 07 Jan. 2008

Det er fint og se at en så ung jente kunne utrette så mye. Jeg har selv mistet broren min, en som stod meg veldig nær og jeg vet hvor uholdbart det er. Bil er farlig. Jeg vet hvordan det må være for Cristoffer. Jeg og slapp unna med små skader, mens broren min måtte bøte med livet. Jeg vil også benytte sjangsen til og kondolere så mye til familie og venner. Tone virket for meg som en fantastisk kjekk og begavet jente. Ta vare på de gode minnene.

Hvil i fred Tone <3

Tenk at 1 år gådd...

Skrevet av: Aina Iren - Dato: 07 Jan. 2008

Kjære Line, Randi, Johnny, Christopher -og alle dåkker andre som va så heldig å få ha ho Tone i livet dåkkers.

Ett år e gådd siden æ fikk den triste telefon fra Tante Ingunn( våres felles tante).... Enda huske æ ordan hennes, og tåran som bynte å trille nesten før æ hadde fådd hele beskjeden. Det kunne ikke være sant! Fikk ikke være sant! Men det va sant...og sorgen lamma alle som hadde fådd hadd en liten bit av nydelige Tone i livet sitt.

Tænke på dæ Tone nesten hver eneste dag, og e ofte inne på den her sida å les om dæ, om livet ditt, kordan du har innvirka på andre sitt liv, og æ kjenne mæ så igjenn i alt det fine dem skriv om dæ. Du va et fantastisk menneske! Selv om det e nån år sida vi hadde kontakt, så minnes æ de fine barndomsåran vi delte-alle de artige stundan i Skarsvåg hos ho Tante og han Onkel. Herregud, så masse sprell vi fant på, og korr artig vi hadde det. Og kor stolt æ va for å få være venn - og liksom søskenbarn til dæ og ho Line. Dåkker va jo litt eldre enn mæ, og til tider mine store forbilda-æ ville jo gjøre alt det dåkker gjor:) Det va sånn stas dæ æ fikk reise aleina tell dåkker i Tromsø for første gang, og du og Line lagde Taco-og det hadde jo æ aldri spist før. "Sånn spis vi her i Byen", huske æ du sa og flirte din herlige latter:)

Det kommer så masse minna fram når man sitt sånn her, gode minna som du på den korte tida ga mæ. Men som flere har skrevve her inne, så vet æ ikke om nån andre som fikk gjort så masse på så kort tid, som du fikk gjort i livet ditt. Å den setninga som ho Line fortell om i sitt avskjedsbrev tell dæ- "Den eneste virkelige død er den du dør hver dag ved at du ikke lever.- den sir alt om kordan du levde livet ditt. Og det e en inspirasjon for kordan æ vil leve mitt. Selv etter at du har forlatt oss, inspirere du oss og hjelpe oss tell å finne den rette veien i livet.

Kjøre søte, fantastiske Tone, vi minnes dæ i dag og for alltid med tente lys,bilda og gode minna. Hvil i fred,engeln våres.

Og til dæ Linemora, Randi,Johnny og Christopher- dåkker e i tankan mine.

Mange klæmma, Aina

Visstnok ikke "bare" en kollega

Skrevet av: Lisa - Dato: 07 Jan. 2008

Ett helt år har gått, og tårene vil jo ikke stoppe å renne. Trenger ikke å minnes deg en gang, bare si navnet ditt, så kommer tårene. Pga egne aktiviteter fikk jeg desverre aldri opplevd deg utenfor jobben, men jeg vet ikke hvor mange overtidstimer vi satt og skravlet om problemer og tanker vi hadde om jobb,erfaringer,livet o.l. Spesielt hele fjor høst/vinter. Du var alltid så inkluderende og det var så lett å åpne seg for deg. Selv når det var tunge jobbstunder for oss begge så dro du meg opp med din positivitet. Det beste var vel at du var ett prakteksemplar av en kollega.Helt fantastisk å samarbeide med på hvert eneste punkt i hver minste detalj,døgnet rundt! Jeg er så glad for at jeg fikk sagt det til deg før du dro på ferie med din kjære og jeg er så trist for at jeg aldri skal kunne få oppleve din positive energi og utstråling mer.
3.januar 2007 fikk jeg dine siste ord og tanker fra deg på mail(utrolig at du tok deg tid til å skrive til meg når du var på ferie,i 7.himmel med din fanastiske kjæreste). Det stod:
"Hei Lisa!
Husker ikke naer, men bare at du skulle til Tromsoe i disse tider. Hvis du oensker aa se litt nordnorsk og arktisk natur, anbefaler jeg som sagt at du tar turen innom Polaria. Faa med deg foring av selene som jeg mener aa huske er 12.30 og 15.30 (sjekk kl slett).

Naar det gjelder festing, er byens mest populaere uteplass paa loerdager, for tiden "Strut" (ligger v/Radhuset og biblioteket). En litt mindre plass er Circa, som ligger i soer-byen og Aboteket bar er liten, men har byens beste drinker.

Er dere litt shabby sondag er Yonas pizza byens beste og viden kjent for sin taco pizza. Blaa Rock er en rockeplass paa kvelden, men har byens beste hjemmlagde hamburgere.

Oensker deg en riktig god tur!

:) Tone"

Noen dager senere dro jeg til hjembyen din og fulgte såklart dine tips. Natt til søndag, beruset og glad for at dine råd var såklart fortreffelig gode, prøvde jeg å få tak i deg på mobil men uten hell. Det var ett helt utrolig sjokk og få vite at timer senere havnet du i en ulykke som skulle ta deg bort i fra vår hverdag. Smerten var og er stor.

Mine tanker går til familien og alle de som har det tungt i dag. Jeg kommer aldri til å glemme Tone og minnene vi delte. Det er umulig.

Kjære Tone

Skrevet av: Heidi - Dato: 07 Jan. 2008

Idag e det nøyaktig 1 år sia æ fikk den forferdelige beskjeden om at du va revet bort fra oss... Æ tenkte mye på familien din i jula, og æ håpe dæm klarte sæ gjennom den på et vis. Brodern døde i oktober `99, og jula det året va helt forferdelig. Men vi hadde mange rundt oss som viste omsorg, og det e æ sikker på at Johnny, Randi, Line og Christopher også hadde.
Tåran renn bare æ tenke på at æ aldri får se dæ mer, men du skal vite det Tonemor - plassen i hjertet mitt miste du aldri.
Idag skal æ tenne et lys, se på bilda og tenke på dæ. Sende også varme tanka til Johnny, Randi, Line og Christopher.
Klæm....

Et lite dikt som har hjulpet meg gjennom en tung sorgprosess...

Skrevet av: Ailin - Dato: 07 Jan. 2008

Jeg mistet min kjære samboer, sjelevenn, kjæreste, venn og den jeg skulle bli gammel med i en arbeidsulykke for snart 3 år siden. 11. mai 2005, ble en skjebnesvanger dag for meg. En dag som forandret mitt liv for alltid. Da vi skulle prøve å finne ut av noe til dødsannonsen i avisen, kom min mamma med et dikt hun hadde spart på. Et dikt hun en gang i tiden hadde sett i en dødsannonse og som hun syns passet bra. Det diktet har jeg hatt med meg siden, for jeg syns det passet så utrolig bra. Det er akkurat som om min kjære snakker til meg gjennom dette diktet. Jeg tar det frem og leser det i tunge tider og det hjelper faktisk. Håper det kan hjelpe dere som nå sitter igjen og savner Tone på samme måte som det har hjulpet meg....

************************************************
Når jeg er borte, gråt litt over meg.
Tenk på meg av og til - men ikke for ofte.
Det er ikke godt for deg og dine nærmeste å la tankene dvele for lenge ved døden.
Tenk på meg slik jeg var i noen lykkelige stunder i livet. Fremkall minnene - men ikke for lenge.
La meg være i fred slik jeg lar deg være i fred.
Når du lever skal dine tanker være i livet.
**************************************************

Er det noen som ønsker å kontakte meg for å dele tanker, følelser eller rett og slett bare for å snakke litt, send en mail; melba007@hotmail.com
Jeg vet så utrolig godt hvordan dere har det akkurat nå.

Mange klemmer

Kjære Line, Johnny og Randi

Skrevet av: Ingrid Merethe - Dato: 07 Jan. 2008

Det er så rart at det nå er ett år siden den ufattelig tragiske ulykka som tok fra dere ho Tonemor. Har tenkt mye på dere i jula, hvordan den har vært for dere uten ho osv. Det kan ikke ha vært lett, men man må jo bare forsøke å la livet gå videre og kunne ta fram de gode minnene hun lot oss alle få ta del i- på en eller annen måte. Tone var et fantastisk menneske.

Hun hadde alltid tid til alle, og de hun kjente de tok hun godt vare på. Om det var et gammelt eller nytt bekjentskap- det hadde ingen betydning. Jeg gikk på skole med henne i noen år (barne- og ungdomsskolen), og vi har møttes mange gang siden da. Hun hadde alltid tid å stoppe opp å snakke, brukte spesielt møte henne på Dressmann der hun jobbet. Hun strålte i jobben sin. :)

Har forresten vært på kirkegården og sett og det var litt rart. Alt ble mer virkelig, for det er som om man ikke har trodd dette.... Men jeg må si at Tones grav var nydelig. Pyntet med en engel og mange lys....

Denne dagen vil for alltid være spikret i alle som kjente Tone sitt minne. Det var et trist budskap vi fikk for ett år siden, og jeg vil med dette også lyse fred over Tones minne.

Hvil i fred kjære Tone.
Hilsen Ingrid

Kjære kjære Tone

Skrevet av: Svein Kr. Wikstrøm - Dato: 06 Jan. 2008

Det nærmer seg nå 1 år siden jeg fikk den ufattelige beskjeden. Som lyn fra klar himmel og så hinsides urettferdig. Det første man tenker er "Hvorfor?" og "Hvorfor blir vi egentlig satt på sånne prøvelser?" "Hva er egentlig meningen med livet?" osv osv.

Jeg har ofte tenkt på den dagen i det året som nå snart er gått og hver gang blir det like tungt. Samtidig prøver jeg å gjøre noe som snur de tunge tankene og sorgen om, noe såpass enkelt som å tenke på deg og den fantastiske personen du var. Jeg må ærlig innrømme at din smittende latter faktisk kan få meg til å le den dag i dag. At den skulle stilne hadde jeg aldri trodd. Kanskje er den stilnet i rommet, men i mine og andres tanker stilner den aldri.

Jeg trøster meg også med at du fikk et rikt liv med mange flotte opplevelser og venner og ikke minst en familie rundt deg som elsket og æret deg.

I disse dager går min tanker spesielt til dine aller nærmeste.

Vi ses

En hilsen

Skrevet av: Kirsti og Håkon-Jarl - Dato: 03 Jan. 2008

Kjære Jonny og Randi.

Vi har vært sammen med dåkk i sorgen av og miste det kjæreste man eier i verden, ord blir fattig, men vit vi tenker på dere. For en nydelig jente, kansje sant -di beste blir tatt fra oss.
Vi har mange ganger tenkt - at det hadde være koselig å treft dåkk, vi bor fortsatt i Stamsund og har det bra.
Monica bor i Harstad sammen med sin datter på sju år, ho er lærer og di har det bra.
Masse hilsner fra oss to.
Kirsti og Håkon

Tone

Skrevet av: Anita - Dato: 02 Jan. 2008

Tone gjorde det, hun levde et utrolig rikt og godt liv. Alle hilsener her i gjesteboka forteller det, forteller at til tross for sin unge alder så greide hun å gjøre maksimalt ut av det. Bare så utrolig trist at livet tok slutt så alt for tidlig, men "Gråt ikke over det dere ikke fikk, men gled dere over alle gleder dere opplevde". Dere som kjente Tone vil for alltid ha en varm, rik bit i hjertet deres. Den vil alltid skinne og vil fortsatt gi dere mange varme følelser.

En utrolig flott side - tusen takk for at dere lot meg ta del i den.................

Kjære fantastiske,skjønne,vakre,rettferdige,omsorgsfulle og humoristiske Tone

Skrevet av: Marion Flem - Dato: 27 Des. 2007

Det er nå nesten ett år siden den tragiske bil ulykken tok fra så mange ei uforglemmelig og vidunndelig datter,tvillingsøster,venninne,kollega......o.s.v
Vi gjikk på samme barne/ungdomsskole,men det var først da vi jobbet sammen på Dressmann at vi fikk så god kontakt.Gledet meg hver eneste dag til jeg skulle på jobb å få treffe deg.......du strålte som ei sol inni butikken.Glemmer ALDRI betroelsene, de gode og latter fulle samtalene vi hadde bak "bilbuksene"og hyllene på Dressmann.Du var så levende,energisk og tvers igjennom go.Ei venninne/kollega man kunne betro sine innerste hemmeligheter til.Du hviste alltid at du brydde deg om de du var glad i.Følte meg alltid så trygg og betydningsfull når jeg var sammens med deg.

Sender mine varmeste tanker til din kjære søster Line,mamma,pappa og din store kjærlighet i denne tiden.

Hvil i fred,Tone
Du vil ALLTID ha en spesiell plass i mitt hjerte!!!!!

Kjære Tone, Line, Randi og Jonny

Skrevet av: Hanne Luther - Dato: 22 Des. 2007

Tenke på deg hver dag Tone. Håpe familien og dine nærmeste kommer sæ greit gjennom jula, det må være ei strid tørn.Sender dere varme tanka og styrke. Noen av dine gode egenskapa som drivkraft, effektivitet, pågangmot og sterke vilje har for meg blitt en motivasjon i mitt liv. Jeg husker fra den tida vi bodde ilag i Oslo, du va ute av døra før Christin og jeg hadde spist, hjemme seint på kvelden, fremdeles energisk.
Du va den fødte administrator, (og leder) helt fra elevrådsarbeid på barneskolen til utallige planlegginger av innsamlinger, fester etc. Du hadde en "drive" som var helt spesiell og som brakte deg langt både sportslig, akademisk og karrieremessig. Du va i mine øyne utrolig selvstendig, flink og kanskje en anelse perfektsjonist. Det er beundringsverdig å se alt du fikk tid til på din tid her.Du nådde mye og det er godt å vite.Send din søster litt ekstra kjærlighet i jula, vi er med deg i sorgen Linemor.
Hanne.

God Jul, Tonemor!

Skrevet av: Jostein Solli - Dato: 18 Des. 2007

Hei Tone.
Beklager at jeg ikke har skrevet til deg før, men her kommer i alle fall noen ord. Dette året har vært spennende og innholdsrikt. Som kollega av deg, har det nesten ikke vært en eneste dag du ikke har dukket opp i en eller annen sammenheng. Snakk om å gjøre seg bemerket! Jeg sluttet i Assessio 1. november. 10 år med med HR og rekruttering er en anselig tid, det er på tide å tenke nytt. Lars, Siv og noen nye har videreført det flotte arbeidet du gjorde i FemaleFuture-prosjektet. Nina er kjempefornøyd, men hun savner selvsagt også deg. Lars har rikitgnok et godt smil, men ditt var særegent! Jeg har ikke peilig på hva du driver med akkurat nå, men vi setter pris på om du kan tenne en stjerne for oss som sitter her nede og savner deg så veldig. Stjernetenning går sikkert på ansinitet, men slik jeg kjenner deg, står du rimelig høyt oppe på den lista allerede. Ikke for mye farger når du tenner den, bare en helt enkel hvit en. En sånn som Gulltopp i Reisen til julestjernen leter etter!! Da får vi du ha det bra så lenge, Tone. Skal bli flinkere til å skrive. Nina hilser masse.

Hilsen

Jostein

CHRISTMAS IN HEAVEN

Skrevet av: Christine - Dato: 16 Des. 2007

This Christmas in heaven what a beautiful sight!
I want you to know everything is all right.
The crib is adorned with brilliance of the star,
Wisemen have come from near and far.
I`ve met all our dear ones who preceded us here,
The reunion was lovely, an event full of cheer.
And tonight we`ll all gather in reverence we`ll kneel,
For the babe in the cradle, up in heaven is real!
I think of my family that I left behind,
And I pray that your Christmas is as blessed as mine.
Please shed no more tears for my soul is at rest,
Just love one another and live life to its best.
Yes, it`s Christmas in heaven, so I`ve heard them say.
Yet, Christmas in heaven happens everyday!

Hvil i fred Tone

Skrevet av: . - Dato: 23 Nov. 2007

kjente deg ikke, men du var vel søskenebarnet til min venninne.
veldig tragisk det som skjedde med deg.

hvil i fred .

Ja visst gör det ont när knoppar brister

Skrevet av: H Vatne - Dato: 04 Okt. 2007

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.

--Mine tanker er med alle som er glad i Tone. Spesielt mamman og pappan.

- Fra pappan til E&M.

Kjære Tone

Skrevet av: Marina Floer Thomassen - Dato: 21 Sep. 2007

Kjære Tone/allesaammen. jeg var i slekt med deg..jeg møtte deg aldri men jeg e lei meg for at du er borte.. je er søskenbarnet til noen som kjente deg godt...hvil i fed..

Kjære Tone

Skrevet av: Tiril - Dato: 04 Sep. 2007

Det var med sjokk jeg fikk høre hva som hadde hendt med deg, da jeg spurte Lisa hvordan det gikk med deg for en tid tilbake. Jeg var i utlandet da det skjedde og hadde ikke fått det med meg i mediene. Til tross for at jeg ikke kjente deg så godt, følte jeg meg tom og trist i mange dager etterpå. Både du og Line var og er personligheter som gjør enormt sterkt inntrykk på menneskene rundt dere. Tankene mine går først og fremst til Line. Hva det vil si å miste tvillingsøsteren sin tror jeg knapt noen kan forestille seg.

Jeg ble kjent med Line da vi var utvekslingsstudenter i Tyskland på videregående. Hun snakket alltid mye om deg og det var lett å forstå hvor nær dere sto hverandre. Da jeg møtte deg tilfeldig på BI for et par år tilbake, skjønte jeg umiddelbart at du måtte være søsteren til Line. Og selv om jeg aldri hadde møtt deg, følte jeg på et vis at jeg kjente deg likevel. Du inviterte meg straks på middag da Line kom til Oslo noen uker senere. Et eksempel på hvor åpne og inkluderende mennesker dere er. Det er inspirerende å se hvor naturlig det er for dere å gi så mye av dere selv.

Det er spesielt å sitte her med et barn i magen og tenke på hvordan livet gir og tar. I blant føles det meningsløst, i blant overveldende. Jeg tror det finnes en mening for alt.

Hvil i fred, Tone.

Tiril

Hurtigrute

Skrevet av: Mie - Dato: 04 Sep. 2007

Vi har vært på mange flotte konserta sammen, men konsertan med Kari Bremnes va de fineste vi va på. No e det snart tid for ny konsert, denne gangen drar æ ute dæ ved min side. Men æ vet at du e der med mæ allikevel. Denne teksten va spesiell, kommer alltid til å tenke på dæ når æ høre den.

Æ hadde bestandig den drømmen
da æ va ei lita pia
ved en diger fjord
Om å få komme med ei hurtigrute
dit æ engang skulle

Særlig om kvelden
når hurtigruta ropte langt derute fra
og sa ho va på nord
og æ sprang ned på kaia for å se

Det va en fest som kom
et Tusen og en natt med smak av salt
Med avskjed i og herregud der e du
Med pappeske med katte og med egg som ikkje måtte brestes
Med høge rop og trosse som blei kasta hardt
mod kaia for å festes
Det va den store verden som la te

Skip i stål med eventyr langs ripen
Kaptein I svarte klær med ekte gull i stripen
Det va glede på mørk bunn som
Glede på mørk bunn
som kom

Æ hadde bestandig den drømmen
da æ va ei lita pia
ved en diger fjord
Om å få komme med ei hurtigrute
dit æ engang skulle

Tone

Skrevet av: Kamiar - Dato: 14 Juli 2007

Dear Tone,
i was so shocked when i heard the news recently of your passing that i just realized how long it has been since we last heard from eachother. i remember clearly when i arrived as a shy 15 year old boy that spring in norway having worked in skiervoy for a few weeks with my friend andreas and spending a few days with you, your family and your sister in Tromso.
I remember the nights out we had, spending time with the girls football team and just how at ease we felt in your and your sisters company. We felt confortable had great times and those moments will always be cherished by me. It is a terrible loss and even though we have not kept much in touch since then, through my father i heard about all your achievements and adventures.
I am so sorry we did not keep in touch more, and truly wish you a fantastic afterlife. You hopefully are in a better place and will be truly missed over here.
warmest regards,
Kamiar

Kära Tone

Skrevet av: Ted - Dato: 13 Juni 2007

Vi möttes på stockholms centralstation för tio år sedan.
Jag hade varit ute på stan och festat och du var med din klass var på skolresa.
Jag tror ni väntade på tåget hem till Tromsö, jag vet inte vad det var som gjorde att vi började prata, men jag kommer fortfarande ihåg ditt varma leende och dit varma sätt.
Vi bytte adress och telefonnummer så vi kunde höras igen om jag hade "vägen förbi" Tromsö, eller om du skulle besöka stockholm.
Du skrev din och din systers adress och telefonnummer i min adressbok och jag tror att jag fortfarande har den kvar på vinden...
Jag kände dig bara i 30 minuter, men ändå känns det som jag känner dig mycket väl. Jag fick en glad varm känsla i kroppen då jag kom att tänka på dig häromdagen. Jag sökte ditt namn på internet för att se om du gick att hitta, och jag blev helt kall i kroppen när jag insåg vad som hade hänt dig.
Jag har tänkt på dig varje dag sedan dess, och de 30 minuter vi pratade på centralstationen i stockholm för 10 år sedan. Du måste verkligen vara en speciell människa eftersom jag fortfarande minns så starkt dig och din värme och glädje som du spred.
Tack Tone för att jag fick känna dig den korta stunden, ditt leende värmer fortfarande!

Vila i frid, vi ses på andra sidan.
@}-,-`-

Ted

God vår, Tonemor!

Skrevet av: Heidi - Dato: 19 Mai 2007

Kjære Tonemor!

No som våren e i anmarsj og fuglan kvitre, tenke æ på dæ og den smittandes latteren din og det gode humøret ditt. På bursdagen din ville æ så gjerne sende dæ en sms for å gratulere med dagen... I stedet tente æ et lys og tenkte på de goe minnan. Æ e sikker på at du satt oppe på en sky og så ned på oss. Sende varme klæmma til familien din og til din kjære Christopher.
Savne dæ, vænnen.
Klæm fra Heidi.

kjære Tone <3.

Skrevet av: Ann-Rita Johansen - Dato: 05 Mai 2007

ka kan æ si..Det e snart 4 måna sia vi mista dæ i ei tragisk bil ulykka.
Det kjennes bare som en ond drøm,men det e virkelig.
Tænke t bake da æ va 6år,da du å ho Line blei med mæ for å ta hull i øran mine.
Det va da æ og familien va hos dokker på besøk i Tromsø.
Du og ho Line fikk bestæmme kas farge æ sku ha på øredobban.
Dokker sa at æ kunne ta Rød,for d passa t di Røde Brillan mine.
Æ blei vældig glad,for at dokker blei m mæ.
Og æ tænke på d den dag idag,kommer aldri t å glæmme d.
Du va ei utrulig glad og livlig jenta.
Kommer ALDRI t å glæmme dæ Tone mor.....
Hvil i fred<3

9.april

Skrevet av: Mie - Dato: 09 Apr. 2007

Idag skulle jeg så gjerne ha ønsket deg en god bursdag og mobbet deg vennlig med "bare et år igjen". Istedet er dagen trist og mørk. Det eneste lyspunktet er at jeg vet at din søster har det bra, og at du nok er sammen med henne nå. Glad i deg for alltid, søte!

29 år

Skrevet av: Anders Haakonsen - Dato: 09 Apr. 2007

I dag skulle Tone blitt 29 år.
I stedet ble hun enda et av bilens meningsløse ofre.
Jeg er en av de mange som vil huske deg, Tone. Vårt første møte var i Bergen. Du hadde et smittende humør. Jeg husker spesielt hvordan du klasket håndflaten i bordet. Ikke fordi du var sint. Ikke for å få noen til å ti stille. Du gjorde det av ren livsglede. Du ville vise at du var en sterk og glad jente, en som ikke var redd for å møte de utfordringer livet måtte by på.
Du var et halvt år gammel den gangen. Dessverre skulle vårt første møte også bli det siste. Jeg hadde nettopp flyttet tilbake til Oslo etter noen år i Finnmark. Kort tid etterpå tok du med deg Line og mamma og pappa og flyttet nordover igjen. Mange år senere fortalte mamma at du studerte i Oslo. Da håpet jeg at jeg skulle få en mulighet til å treffe deg igjen en gang. Den muligheten kom aldri.
Mamman din og jeg har holdt kontakt i over 30 år. Hun har ikke fortjent en sånn skjebne. INGEN har fortjent en sånn skjebne. Men hvis det som skjedde 7. januar kan få noen til å tenke over hvilket livsfarlig redskap bilen egentlig er, så har det iallfall kommet noe godt ut av din tragiske og meningsløse bortgang.

Kjæreste Tone

Skrevet av: Ingrid C. - Dato: 08 Apr. 2007

Som jeg tenker på deg. Plutselig er du der, i tankene mine, helt levende. Det er som om du er på besøk. Det er så trist og det føles så rart at du er borte. Jeg skulle så gjerne ha ringt deg i morgen og sagt gratulerer med dagen....Jeg kommer aldri til å glemme deg. Klemmer fra Ingrid.

Ett lys for dæ

Skrevet av: Anita Sundfær - Dato: 04 Apr. 2007

Kjære Tone

Æ tenner lys for dæ.
Ei fantastisk jente.

Tankene går tell dine kjære, ta vare på de...

mvh anita

Will always remember you

Skrevet av: Kyle Bynum - Dato: 22 Mars 2007

Tone.......
I first met you in the Seattle airport........ I saw you as you were about to fly home with all the other exchange students who were in the northwest. I thought........ that must be the twin sister of my friend Line whom I had met in Germany. Sure enough it was you. What a coincidence.

Then you came to stay with my family for a couple days on your way to Spokane. I always thought that you and Line were two of the most beautiful girls I had met inside and out. Truly nice people.

Then when I wanted to go to Norway as an exchange student a few years later....... you and Line welcomed me with open arms and made me feel at home in Tromso. I was always invited to your parties and spent Christmas with your family. It made me feel at home although I was far away from it. I learnt Norwegian with you two and even the northern dialect. You drove me to my dorm the first time.

I was so saddened to hear about your passing. Just know that I will always think of you with the fondest memories. My family does too.

Thank you for all that you did for me in Norway. You will always be remembered here in the pacific northwest. I am sure that you are in a better place...... but sure wish we could have seen each other one more time.

Rest in peace Tone,

Love,

Kyle

tone mor

Skrevet av: lene bor på ballstad - Dato: 20 Mars 2007

jeg kjente deg knap....

hmm..
noen kommer hva var det
skal jeg gråte eller le?
er den en venn?
fju der fløy den bor i gjen!

tone

Skrevet av: merethe O. - Dato: 01 Mars 2007

Huske godt æ møtte dæ på flyplassen. du skulle til Oslo og æ til Finnmark. Når du så mæ lyste du opp og gav mæ en god klæm. Du spurte om mitt liv og fortalte om ditt og om din store kjærlighet. Det va lett å se at du va lykkelig, og det va en fin samtale med mye latter og smil. E veldig takknemmlig for det minnet og alle minna som æ har av dæ. Du e i mine tanka hver dag.
m

Glemmer deg aldri Tone.

Skrevet av: Siw Therese Gårdvik - Dato: 24 Feb. 2007

Kjære Tone.

Dagen etter at du var borte leste jeg tilfeldig på tekst tv. Der lyste ditt navn mot meg. Du var ikke blandt oss mer. Jeg gråt sånn for deg da Tone og tenkte på Line, Randi og Johnny som hadde mistet deg så brått. Du hadde også funnet den store kjærligheten, hvor vondt det må være for ham og familien din kan ikke ord beskrive.

Tone, min herlige tremenning. Jeg tenkte sånn på deg i romjula. Hadde telefonnummeret ditt etter at vi tilfeldig traff hverandre på Oslo city. Du var så vakker og sprudlende der vi sto og pratet på Oasis. Det er en stund siden nå og jeg tenkte at nå må jeg ringe deg. Jeg fikk ikke ringt deg. Plutselig var du borte. Hadde så lyst til å prate med deg, mimre. Ville at du skulle få treffe min lille sønn.

Minnene fra Tana, de fine somrene vi hadde sammen glemmer jeg aldri. Vi hang sammen hele tiden, du, Line og jeg. Ofte med Dan Roger på slep. Vi hadde det så utrolig morsomt sammen. Enten hos besteforeldrene dine eller mine. Det gikk i skytteltrafikk mellom husene. Hoppet i høyet gjorde vi, badet på Birkestrand eller Høyholmen. Møttes på butikken, satt på trappa og pratet. Etter hver sommer skrev vi flittig til hverandre til vi møtttes neste gang. I Sandnessjøen ligger alle brevene fra deg i en skoeske. Skal ta dem frem neste gang jeg er hjemme hos mamma og pappa...

Du hadde ikke anledning til å komme på slektstreffet i 2000, men jeg dro til Tromsø etterpå og der traff vi hverandre på fest. Jeg var der med en felles venninne, studievenninne av deg som har skrevet en vakker sang til deg som siste hilsen. De siste ordene i sangen hennes til deg: "You always had an air of grace" passet så godt. Du var alltid så fin, så rolig og behagelig å være sammen med.

Tone, jeg har tenkt på deg hver dag siden du gikk bort. Jeg har grått og smilt om hverandre. Så mange gode minner.
Glemmer deg aldri Tone.

Siw Therese.

Siste hilsen til dæ kjære Tone

Skrevet av: Kine E.Høyer - Dato: 07 Feb. 2007

Det va ufattelig tragisk å høre at du va gått bort i en så ung alder. Vi va barndomsvenna og gikk i samme klasse da dåkker bodde i Lenangen. Har mange gode minna om dæ og huske dæ som ei veldig snill og god jenta som va godt likt av alle. Kommer aldri til å glemme dæ Tone.
Tankan mine går til foreldran dine, spesielt til ho Line og din kjære Christopher.
Hvil i Fred

Tone!

Skrevet av: Øyunn - Dato: 01 Feb. 2007

Det føles så fjernt og rart. Så utrolig urettferdig!

Vi møttes på BI, og jeg er veldig takknemlig for å ha møtt en jente som er så ambisøs, dyktig og kunnskapsrik som deg. Du fikk meg til å studere litt ekstra... og ikke minst så beviste du at skoleflink ikke betyr kjedelig i sosiale sammenhenger! Du var alltid et naturlig midtpunkt og alle var alltid invitert til deg når det var fest :-)

Kommer aldri til å glemme deg,
Og til dere som stod henne så inderlig mye nærmere så håper jeg det finnes en trøst i alle hilsner og tanker som sendes deres vei.

Øyunn

gumor savna dæ fra tonje

Skrevet av: Tonje - Dato: 31 Jan. 2007

gumor du er altid i hjerte mitt savne dæ masse halt ramla ned uten deg d:0( gumor <333<33

Kjære Tone

Skrevet av: Cathrine G. - Dato: 29 Jan. 2007

Det er så utrolig trist og meningsløst at du ikke lenger er blant oss. Jeg har tenkt masse på deg, foreldrene dine, Line og din kjære Christopher etter ulykken. Takk for at dere har laget disse minnesidene. Det gjorde godt å lese de pene ordene og se de flotte bildene av Tone. Mine aller varmeste tanker går til dere.

Jeg var så heldig å få bli litt kjent med deg Tone mens vi begge tok en master på BI. Vi er jo begge to fra Tromsø, og jeg husker deg og Line godt fra oppveksten. To engasjerte og aktive jenter som ble lagt merke til på en veldig god måte. Men det var som sagt først i Oslo at jeg ble litt kjent med deg. Da ble jeg kjent med en utadvendt, omsorgsfull og kunnskapsrik jente. Du var en som alle vendte seg til, både sosialt og faglig. Jeg husker veldig godt prosjektet ditt for Forsvaret, og det spennende foredraget du holdt for klassen min om skjevheter i beslutningstakning. Du imponerte meg både med dine kunnskaper og med din trygge og naturlige stil. Ikke rart du gikk rett til drømmejobben etter studiene! Jeg husker også veldig godt at du på semesterstartfesten tok deg av de som ikke kjente så mange. Du var både på den og senere fester, et naturlig midtpunkt. Jeg husker også at vi to hadde det moro med å nøste opp i det store mylderet av felles bekjente fra Tromsø. Jeg har snakket med flere vi studerte sammen med, og det slår meg at du har gjort et stort inntrykk på alle. Du var en ekstraordinær person, og jeg er så glad for at våre veier har krysset hverandre. Jeg vet du alltid kommer til å leve videre gjennom de mange du har møtt på din vei.

Sov søtt.

Kjære Tone

Skrevet av: Kristin Johansen - Dato: 29 Jan. 2007

Det her va helt ufattelig trist....Æ gikk i klasse me dæ i 9år og huske dæ som ei kjempejente, blid og med en latter som ingen andres. Det bildet som blei tegna av dæ i begravelsen stemme med dæ slik du alltid har vært! Det va virkelig en vakker og verdig begravelse du fikk.
No har du ihvertfall funnet fred og e og passe på dine kjære...d e æ sikker på.
Sende mange goe tanka til Line,foreldran dine og din kjære

Til Tone

Skrevet av: Camilla Simone - Dato: 29 Jan. 2007

Kjære Tone. Du og jeg var aldri mer en hei og et smil her og der, men du var allikevel der i mine tanker. Skulle gjerne ha ønsket at du alltid bare hadde vært der i mine tanker og ikke dukket opp i avisene nå i januar.

Line, Randi og Jonny og Christopher, synes det dokker gjør med denne sia og prosjekte med barnehagen, er så utrolig flott og en fantastik måte å gi Tone fred der hun er nå.

Lykke til med barnehagen.

Tone

Skrevet av: Renate L - Dato: 26 Jan. 2007

Da æ fikk høre om det her virka det bare så utrulig uvirkelig og trist.Så fort kan alt bli snudd oppned og ALT forandres!Mine tanka går tel din søster Line,dine foreldre og din kjære Christoffer.
Hvil i fred Tone.

Hilsen en tidligere klassekamerat fra de første åran på barneskolen.

Kjære Tone

Skrevet av: Tanja Breivik - Dato: 26 Jan. 2007

Jeg kjente dæ ikke så godt - traff dæ bare en gang da du var sammen med mor og far i Leirpollskogen i sommer 2004. Vi pratet litt, men du hadde det travelt fordi du skulle sette nytt trekk på en gammel stol og god tid hadde du ikke. Det var så koselig å hilse på dæ siden jeg hørte mye fint om dæ og Line fra mor deres, Randi (Line kjenner jeg fra slektstreffet). Ufattelig det som er skjedd - du er ikke blant oss lenge.
Var ikke bedrøvet
For deres bortgang
Men takknemlig
For hva de var

Tenker mye på deg, mor di Randi, far di Johnny, søster Line og Cristopher
Hvil i fred, kjære Tone

Med vennlig hilsen Tanja

Heia Tone

Skrevet av: Cathrine Wilhelmsen - Dato: 26 Jan. 2007

Vi har gjort mye gøy sammen vi! Når jeg tenker tilbake så har vi så mange morsomme, flotte minner. Og historier du har fortalt eller ting du har sagt er blitt klassikere som vi ALLTID ler høyt og lenge av.

Det er en tomhet inne i meg nå, hvem kan noensinne klare å fylle din plass?

Dagene sniker seg avgårde, og jorden spinner videre. Ingenting stopper klokken. Ute går livet sin faste gang, men inne i meg står tiden stille og minnene vil vare for evig.

Du var en venninne jeg var så glad i, en jeg stolte på, en jeg kunne spørre om livet, dra på sykkeltur med, på café, hobbyverksteder hadde vi, vi var i operaen, trente sammen og masse annet.

Hvil i fred min kjære venninne!
Din venninne for alltid, Cathrine

Hvil i fred

Skrevet av: Susanne Andersen - Dato: 25 Jan. 2007

Vil minnes mange fine stunder i barndomsårene.
Sender mine tanker til famile og venner, hvil i fred.

Kjempe Trist.

Skrevet av: Eli-Beate Hansen - Dato: 25 Jan. 2007

Tone.
Det va kjempe trist å høre at du va gådd bort så alt alt for ung, hadde jo hele livet fremfor dæ.
Gikk i samme klasse å va venninne me ho Line å dæ den tida dåkker bodde i Lenangen, va bestandig så artig å komme på overnattingsbesøk t dåkker, bestandig så masse artig å finne på :o) Mordi va flink å aktivisere oss ungan.
Men vi mista desverre kontakten ei stund etter dåkker flytta til Tromsø.
Tankan mine går til mordi å fardin, kjæresten din og ho Line.
Hvil i fred Tone --<---@

TRIST

Skrevet av: Gøril Krag lund - Dato: 25 Jan. 2007

Det er ufattelig trist at du skulle ende ditt unge liv slik, du hadde jo hele fremtiden forran deg. Det er vondt å tenke på den smerten og sorgen dine foreldre, din søster og din kjæreste må gjennom. Sorgen er som et stort sår som blør, såret vil med tiden gro til etterhvert, men det skal blø innimellom, for så å gro til igjen. Smerten i såret vil avta, å minnet om såret kommer frem, man kan se på det med andre "øyne" enn da det blødde som verst. Arret av såret skal aldri forsvinne, man skal aldri glemme at det har vært et vondt sår der.....
Våre tanker går til din familie i denne vonde tiden. Hvil i fred, Tone.
Gøril og Fritz

tone

Skrevet av: lene simonsen - Dato: 24 Jan. 2007

det var veldig trist å høre at du var gått bort på en sånn tragisk måte.tankan mine går til dine foreldre ho line og han kristoffer.hvil i fred
hilsen en tidligere klasse kamerat.

Kjære Tone

Skrevet av: Vigdis - Dato: 24 Jan. 2007

9. april 1978 har alltid stått klart i minnet mitt. Æ va syk å lå hjæmme på sofaen. Ho mamma fikk beskjed fra nobokona om at det va telefon t ho. Mamma kom smilanes hjæm igjen med beskjed om at ho tante Randi og han onkel johnny hadde fått to vælskapte jente. Det va stor stas. Større stas va det når æ ofte va i Skarsvåg hos ho mor å mora di ho tante Randi va der me dæ å ho Line. Ikke ei lita dokke men to som æ fikk være med på å stelle på bordet i stua tel ho mor å han far. Størst stas va det nok når kvelden kom. Æ fikk ligge inne på tante Randi sitt rom å du og ho Line tilføttes i lille senga på samme rom. Måtte være muse stille for ikke å vække dokker. Brukte å lure mæ bort til senga å se på dokker mens dokker sov. Minnes og med glæde kontakten vi hadde når æ og han Odd og ho Therese bodde i Sør-Lenangen å du og ho Line, tante Randi og onkel Johnny bodde i Nord-Lenangen. Må smile når æ tænke på den gangen mordi å fardin reiste til utlandet å æ va å passa dæ å ho Line i Nord-Lenangen.Pannekakan va nok ikke helt som mordi sine:-) Huske vi prata om det sist vi møttes. Høre enda den gode latteren din Tone når du sir at det kunne no ikke være enkelt å passe to jente som aldri hadde vært borte så længe fra mora si før. Æ huske værtfall med glæde den husmorpraksisen æ fikk med mæ i sækken ætter dagan ilag med dæ og ho Line.
Ubeskrivelig stort va sjokke æ fikk når beskjeden kom om at ho Tone e omkommen i trafikkulykke i Sør-Afrika. Tusen tanker,tårer og ingen ord.
I Nordlys den 16. januar kunne æ læse:
Du sover ikke, du e tusen blåsende vinder, du e snøens gnistrende diamant, du e sollyset på modent korn, når æ våkne i morgenens bris, e du den raske oppadstigningen av tause fugler i kretsende flukt, du e de nattlige stjernes myke skinn, du døde ikke.
Det ga mæ ro.
Kommer nok ofte til å se opp på stjernehimmelen å se før mæ dæ Tone, ditt søte smil, din gode latter og ditt vakre ansikt. Tanka til dæ Tone.
Tankan mine e å hos mora di ho tante Randi, faren din han onkel Johnny, søstra di ho Line og kjæresten din han Christopher -------<--@ <3 -------<--@ <3 -------<--@ <3
Klæm fra Vigdis

Hvil i fred

Skrevet av: may-tone - Dato: 23 Jan. 2007

Hvil i fred Tone.
Mine tanka går te dine foreldra ,kjæresten og spesielt ho Line.

<3 Takk Tone for den du er <3

Skrevet av: Elin Severinsen - Dato: 23 Jan. 2007

God saw she was getting tired
and a cure was not to be.
So he put his arms around her
and whispered: Come with me

When I raise my eyes up high
Far above the clear night sky
I seek for an angel to guide me through
And the angel that I see is you

Hvil i fred med englevakt.

Du, Line, tante, onkel og Cristopher er i mine kjærligste tanker.

Farvel fra Elin. **** Vi møtes igjen ****

Hvil i fred

Skrevet av: Helle - Dato: 22 Jan. 2007

Det e ikke lett å finne ord, når en som du på en sånn brutal måte skulle gå bort. Du va ei sånn ei søt og snill jente. Alltid et stort smil komme med. Positiv. Flink. Rask å lære. Grasiøs. Som din trener i mange år e det nesten som om du va litt mi, du og alle RS jenten. Hver gang æ har møtt dæ i voksen alder når vi har vært på ferie i Tromsø begge to, va du alltid så åpen, blid og engasjert. Det e så ufattelig trist, og du kommer for alltid til å være så forferdelig savna. Sende de varmeste tanka til ho Line, og til mamman og pappan din. Og så til kjæresten din, som æ ikke kjenne, men som alle sir va så fantastisk bra for dæ. Hvil i fred Tonemor.

Hilsen Helle

Du vil alltid minnes, og aldri glemmes ...

Skrevet av: Maiken - Dato: 22 Jan. 2007

Utrolig trist det som skjedde med deg Tone.
Jeg ble virkelig berørt av historien om deg.
Varme tanker går til nærmeste familie og samboer.
Tenker på dere alle sammen <3

Rest in peace.

Vi vil alltid savne dæ Tone!

Skrevet av: Knut Jenssen - Dato: 22 Jan. 2007

Takk for ditt vennskap, det har jeg alltid satt stor pris på. Du var en ekte venn og alle vi som kjente deg er fortsatt veldig glad i deg.

Varme tanker til din familie og ikke minst samboer som jeg også vil takke for en vakker avskjeds seremoni sist fredag.

Stor klem ifra Knut

En engel har forlatt oss

Skrevet av: Gry Elde - Dato: 22 Jan. 2007

E` kommet hjem etter å ha tilbringt en trist, men go tid i lag med dine kjære i Tromsø. Det e` fortsatt like ufattelig, like vondt og tåran kommer når æ skjønne at du, Line og æ aldri mer ska` sitte i lag å mimre og ligge langflat å flire av alle de gode minnan vi har i lag. Men, me` minnan leve du videre.......

Det e` så godt å være en del av våres fantastisk familie - og æ love deg Tone, å ta vare på alle de som du hadde så kjær.

Du etterlate et stort tomrom - vil for alltid huske ditt gode smil og omtanke. Varm klæm til deg og dine fra 5GE.

Kjære Tone.

Skrevet av: Lisa Straume - Dato: 22 Jan. 2007

Kjære Tone.
Så sitt man her å skal si alt man skulle ha sagt før, men på en helt anna måte enn man egentlig hadde tenkt. Æ syns bare alt e så forferdelig trist og urettferdig. Æ vet at du visste kor godt æ likte dæ og kor stor pris æ satt på at vi hadde så mye til felles, men æ vet ikkje om du egentlig viste for en stor inspirasjon du va for mæ og for veldig mange andre. Det skulle æ ønske at æ hadde sagt før.
Æ har aldri kjent nån som kunne så mye forskjellig som dæ, som har gått så mange kurs, som har lært sæ absolutt alt man hadde lyst til ... Derfor va du så utrulig allsidig og kunnskapsrik, og det resulterte i et veldig smittende engasjement. Du va tørst på ny lærdom, på livet, og på alt det spennende det hadde å by på. Æ trur det va din innstilling til livet som gjor at så mange likte dæ så godt.

Æ syns begravelsen din var utrulig vakker og veldig verdig - for det va så mange som kom, og så mange som fikk satt ord på kor stor du va. Men det va tungt.
Æ kan tenke mæ til at du va bra stolt av ho Line, æ syns ho va så tøff når ho sto der å snakka til dæ. Fortalte om dåkkers hemmelig språk, og minnan, om savnet og sorgen. Men også om gledan. Og han Christopher, som du egentlig skulle følge i mange mange år framover. Han va så aleina i hjertet, men du va nok veldig stolt av han og. Det må ha krevd mye å stå der å fortelle dæ kor mye han savne dæ. Æ håpe at han tør å håpe på at du sto ved siden av, bare på en anna måte.
Æ kjenne jo ikkje foreldran dine, men æ trur de må være to fantastiske menneska. Æ trur mange satt igjen med det samme inntrykket fra fredag.

Hvil i fred kjære Tone. Æ love at du skal leve videre gjennom minnan vi har, og at ditt engasjement og inspirasjon i livet skal være med å forme mine valg framover.

Gla i dæ.
Klem fra Lisa

Tone

Skrevet av: Hilde-Mari - Dato: 22 Jan. 2007

Tante, onkel, Line og Cristopher.,skulle ønske det va nåkka æ kunne si eller gjøre for at alt skal bli bra igjenn, men det e det ikke. Æ tenke masse på dokker. Det e så utruli trist alt sammen.. Gla i dokker alle.

Kjære Tone

Skrevet av: Per Johnny Johansen - Dato: 21 Jan. 2007

Det er lenge siden vi hadde god kontakt og de siste årene ble det med
sporadisk prat når vi møttes.. slikt forholde man har til mange tidlgere bekjente..
Men det var noe spesiellt med deg og måten du forholder deg andre.. selv for en kort stund nå og da.. slikt gir inntrykk og setter spor..

triste ting skjer de beste menneskene..
..og du var fra øverste hylle...

Kondolanser sendes Line og øvrig familie.

Hvil i fred

Skrevet av: Camilla P - Dato: 21 Jan. 2007

Kondolerer til familie og nære av Tone.
Hvil i fred.

Tonje Karlsen

Skrevet av: anonym - Dato: 21 Jan. 2007

Hvil i fred Tone. Du virka som ei gla og livlig jenta, pen va du åsså.
Trist at sånn her skal skje, vit at alle tenke på dæ og savne dæ.

Klem

Du hadde så mye å by på!

Skrevet av: Lisa Tegner - Dato: 21 Jan. 2007

Kjære Tone!

Vil begynne med å gi mine varmeste tanker til familien din og til Christopher.

Sist gang jeg møtte deg var her hjemme i leiligheten min da vi hadde vorspiel før vi skulle ut sammen med Maja, Mahsa, Anne Marte og Ida. Det var den 9 desember. Jeg husket at du var den første som kom og at jeg synes du var så utrolig vakker. Det har jeg alltid synes! Jeg husker også veldig godt at du stod å fortalte meg hvor lykkelig du var og at du og Christopher skulle på en underbar ferie i Sør Afrika. Han var virkelig mannen i ditt liv! Jeg er så utrolig glad for at du fikk oppleve den store kjæreligheten.

Jeg var jo en av dine studievenninner fra BI i Sandvika. Jeg husker deg som en utrolig smart jente som alltid var med å disskuterte ting og du husket allt som du lært deg. Det fascinerte meg. Det var mange ganger du og jeg kunne sitte og disskutere ting og ettersom vi begge er ganske sta så kunne de ofte bli ganske heftige samtaler :)

Du hadde så utrolig mye å gi og du var alltid positiv til alt du foretok deg. Vi hadde bestemt at vi skulle begynne på salsa sammen så når jeg nå begynt på det lover jeg at jeg skal lære meg de ulike stilene... du visste selvfølgelig forskjellen på LA style, NY style og Cuban style.. kunnskap bare Tone kunne sitte inne med :)

Hvil i fred kjære Tone, du blir for evigt i mitt minne og jeg kommer til å savne deg.
Klem Lisa


Fantastisk pia...

Skrevet av: K-R - Dato: 21 Jan. 2007

Huske du og ho Line sto der kjempesjenert og spent,
første dag på Mortensnes barneskole...
Huske du sto der med stor selvtillit og innlevelse,
siste dag på ledelse-seminar...
Vil alltid huske den fantastiske personligheta du hadde,
og kanskje fortsatt har...
en anna plass.

K-R

Utrulig trist

Skrevet av: Sissel - Dato: 20 Jan. 2007

Æ kjente ikkje dæ Tone personlig, men æ har i mange år visst kem du va. Du virka som en utrulig positiv og jordnær person, og syns det e helt tragisk at du skulle bli revet på en sånn måte og så ung.

Tankan mine går til dine nærmeste.

Hvil i fred Tone.

Siste hilsen

Skrevet av: Iris Meyer - Dato: 20 Jan. 2007

Jeg kjente ikke deg personlig, men kjente deg godt gjennom din flotte fantastiske mor. Hun forgudet deg og snakket så stolt om deg.Hvil i fred.

Eks - kollega.

Skrevet av: Ørjan Sørvoll - Dato: 20 Jan. 2007

Kjære Tone,
Jeg mottok budskapet om din tragiske bortgang som et stort sjokk.

Vi jobbet i lag på Dressmann som ekstravakter. Vi hadde mange fine lørdagsvakter i lag på jobb, og det var en tid jeg minnes godt. Du var en utrolig flink menneskekjenner erindrer jeg, og kunne se ut de forskjellige kundene, og deres klesbehov. Du var en flink selger som ALLTID greide å gjøre et " mersalg" som vi kalte det på Dressmann.

Takk for mange fine stunder i lag på jobb.

En siste hilsen......

Skrevet av: May-Liss Vang - Dato: 20 Jan. 2007

Kjære Tone!

Det er over 2 år siden jeg møtte deg sist. Jeg kom kjørende forbi da du var ute med søpla hos din kjære mamma og pappa. Vi sto lenge og pratet, og du frøs til slutt i den småkalde nordavinden. Det var siste gangen jeg så deg, men mange ganger har du vært i tankene mine. Blant annet når jeg om kveldene har drukket te i mitt spesielle krus som jeg vet du også har. Vi fikk det nemlig samtidig, det store kruset med de morsomme kuene på. Jeg har også 2 porselensdukker som du har malt ansiktet på, flink med hendene som du var. Takk for at jeg fikk lov til å kjenne deg, Tone, du var en unik person. Hvil i fred!

Klem fra May-Liss

Trist

Skrevet av: Robert Haugen - Dato: 20 Jan. 2007

Det er vel ikke noe mer enn å si at dette var trist...

Kjære Tonemor

Skrevet av: Heidi - Dato: 20 Jan. 2007

Another month, another year.
Another smile, another tear.
Another winter, a summer too.
But there will never be.... another you!

Savne dæ så utruli masse, Tone. Du ga så mye av dæ sjøl på alle måta. Det e så ufattelig å skulle leve videre uten dæ, men æ trur på at du e blant oss likevel i alt vi gjør.
Det blei sagt så mange fine ting om dæ i begravelsen igår. Det va så varmt og kjærlighetsfylt, og viste kor mye du va verdsatt.
Masse varme tanka sendes til mamma`n og pappa`n din, ho Line og han Christopher. Det e mange som tenke på dokker.

Klæm fra Heidi =)

En trist og god dag...

Skrevet av: Claus Svensby - Dato: 19 Jan. 2007

Æ kjente dæ ikke alt for godt Tone, men æ kjente dæ godt nok til å vite at du var en utrolig flott person på alle måta. Det var alltid en stor glede å møte på dæ, du hadde ett smittanes vesen, som gjorde oss alle i godt humør. Samtidig hadde du evnen til å lytte og være seriøs når det trengtes.
I begravelsen din i dag, så lærte æ dæ enda bedre å kjenne, og det æ lærte forsterket bare det inntrykket æ har hatt av dæ hele tiden, nemlig at du var ei omtenksom og inkluderende jenta på alle måta.
Det er helt ubegripelig at livet ditt skulle bli revet bort på denne måten, det finnes liksom ingen mening i det, men hvis æ må finne en, så må det være at den beste måtte gå først, men, det er jo ingen trøst i det da...
Det gode som æ i dag sitter igjen med, er at du fikk en verdig avslutning, der dem som stod dæ nært fikk gitt dæ de ord og tankan som ei spesiell jenta som dæ fortjente. Æ håpe og tror at du fikk det med dæ...


Kjære Tone

Skrevet av: Ingrid Merethe - Dato: 19 Jan. 2007

I Grønnåsen kirke var det en utrolig fin og verdig seremoni idag. Mange taler i kirken som var så godt sagt om deg slik vi alle kjente deg. Du har gitt alt av deg selv, og hadde en veldig veldig stor vennekrets.
Jeg har lært deg å kjenne som en blid og veldig hyggelig jente og vi gikk i samme klasse fra dere flytta til Tromsø og ut ungdomsskolen.
Tankene mine går nå først og fremst til nærmeste familie, Line- som har mista sin kjære tvillingsøster, Randi og Johnny som har mistet en av sine kjære døtre og også Christopher som har mistet sin livsledsager på en dypt tragisk måte.
At det nå skal bygges en barnehage i Zimbabwe er et veldig godt initiativ, spesielt siden du hadde slik omtanke for barn i Afrika.

Hvil i fred, kjære Tone. De gode minnene om deg vil alltid ligge i hjertene våre... :)

Med vennlig hilsen Ingrid Merethe.

R.I.P gumor tone

Skrevet av: lene - Dato: 19 Jan. 2007

æ e veldi glad i deg savne deg skikeli du er altig i mit hjerte.hilsen lene p
å ballstad

gumor tone

Skrevet av: tonje - Dato: 19 Jan. 2007

hei gumor tone jeg er din du er min jeg er veldig glad i deg ælska deg for altid
vil i fre gumor

Savne dæ, vennen!

Skrevet av: Heidi Wikstad Amundsen - Dato: 19 Jan. 2007

Kjære kjære Tone!

Søndag 7.januar kommer æ alltid til å huske. Det va da æ fikk vite at du hadde forulykka, at du ikke va mer..
Tia etterpå har æ brukt til å se på bilda, og minnes den fine tia vi hadde sammen på turn. Du va en utruli gledesspreder, og passa på at alle hadde det bra. Vi hadde det utruli fint, både på trening og konkurranse.
Du kommer alltid til å bli huska, vennen. Det e dessverre sånn at de goe går først, og det en del turnera blant alle englan der oppe...
Vi skal nok få ordna det prosjektet og ordne en barnehage du ville vært stolt av.
Æ vil alltid være glad i dæ, Tonemor! Savne dæ masse!

Stor klæm fra Heidi.

Kjære Tone

Skrevet av: Hanne Luther - Dato: 19 Jan. 2007

I begravelsen din idag var du omsluttet av kjærlighet.Du var og er høyt elsket og savnet.
Det e ufatteli å tenke på at du e borte.Dyp sorg forente alle oss i kirka idag.Din familie holdt nydelige tala om dæ og prestene holdt også vakre ord.Æ e så frøkteli lei æ på din,din familie og christoffers vegne.Du va ei nydeli jenta og æ minnes dæ med kjærlighet og respekt.Pass på dine nærmeste og gi de håp, mot og styrke i tia fremover.Æ vil engasjere mæ for prosjektet ditt og oppfordre alle som kjente dæ til å gjøre det samme.
Hanne Luther m.familie.

Til Tone

Skrevet av: Elisabeth - Dato: 19 Jan. 2007

Tone

You know i always admired you
For who you are and what you do
I cannot belive its true,
that someone like you can be gone

The last time we met beatiful
I was down and tired
You said to me just do your best
And you will get your success

So young
So strong
In your eyes
A light so bright

An iron will
A face of thrill
A flying mind
To unknown hights

I know that’s how you got so far
Tone, you really are a star
That is how i will keep you as true
Just like the day when i met you

I was standing nervous in the hall
The first day of class of that fall
You smiled and said lets sit together
I hear we have a lot in common

So young
So strong
In your eyes
A light so bright

An iron will
A face of thrill
A flying mind
To unknown hights

Ill look up to the crisp clear sky
And hope that one day youll fly by
You always had an air of grace
I will never forget your face

"Store"-Tone..

Skrevet av: Tone E - Dato: 19 Jan. 2007

Æ så dæ i jula, da va du så lykkelig.. hadde endelig funnet han som klaffa...
Aldri har æ unna noen så godt som æ gjorde dæ i det øyeblikket
Du gav så mye av dæ sjølv, og til så mange, det va virkelig fint å høre alle de fine ordan i kirka idag, og tenke at "der beskriv dem ho Tone"..
For du va nemlig et så ærlig og naturlig menneske som man kan finne..

Da æ begynte på Dressmann, ble det fort snakk om ho Tone.. du ble dermed ho "Store"-Tone, og æ ho lille.. trur vi har flirt godt av det noen ganga.. Du blir dypt savna og kommer alltid til å være i hjertan våres..
Sende noen gode tanka til ho Line, han Christoffer og til dine foreldre

"Lille"-Tone

Ukjent engel...

Skrevet av: Liv Tøllefsen - Dato: 19 Jan. 2007

Æ har aldri sett dæ eller møtt dæ,men de inntrykkan æ sett igjen me etter å ha fått være me som støttespiller for ei som kjenne dæ,i begravesen, ,d ville æ ikke vært foruten.Et varmere menneske har æ aldri hørt om,og ordan som kjæresten din bruke gir oss som e aleina og ensom et håp.. Et håp om at d finnes ekte kjærliget,og ikke "bare på film".D måtte ha vært helt fantastisk å være akkurat den du e.. omså bare for ett minutt.
Tenk at ei fremmede jenta har lært mæ så mye,og ikke minst lært andre å sette pris på ka selve livet e.
Du kan smile stolt ned til oss.
----<--<-@

Varme tanka til dæ,familien og alle som vil savne dæ.
Klem fra Liv

Kjære Tone Mor!

Skrevet av: Kathrine Nilsen - Dato: 19 Jan. 2007

Det er så vanskelig å skrive ned alt man tenker,
eller ønsker å formiddle videre om deg.
Det finnes liksom ikke ord som er stort eller dekkende nåkk.
Du satte så dype spor i alle som fikk den glede av å kjenne deg.
Man sier ofte "det er de beste som blir tatt fra oss først",
det tenkte jeg mye på i dag når vi var samlet i Grønnåsen kirke for
å ta farvell med deg.
Det var en gripende begravelse, med så mange fine ord.
Kjære Tone Mor.....!
Du vil aldri bli glemt, og husket med kun gode minner.
Kathrine Nilsen

Tone

Skrevet av: Arne Thoresen - Dato: 19 Jan. 2007

Jeg ble, som produsent av serien "Muldvarpen" for TV Norge sommeren 2001 kjent med vakre, tøffe, humoristiske, smarte og HERLIGE Tone . 12 deltagere møtte opp på Oslo S en sommerdag uten å vite hvor de skulle reise, knapt 2 døgn senere befant de seg på en ubebodd øy i British Colombia, Canada... Tone søkte fordi hun hadde stor eventyrlyst, og ble plukket ut pga dette + sitt vidd, sin sjarme, sin fysiske kapasitet og sitt unike vesen. Det var et trist crew som etter flere uker, og episoder måtte ta farvel med sin favoritt. Vi fikk alle en god venn, som vekker fram smil og glede alle de gangene vi tenker på henne! Tone lever videre i våre minner!